+36 (30) 222 4054
1032 Budapest, Zápor utca 63.
info@cei-ingatlan.com

Ausztriai ingatlanokba való befektetési lehetőségek.

Ausztriai befektetések a Tiroli síparadicsomba frekventált helyen. Az eddigi megvásárolt ingatlanok 6-8-12 hónap előre foglalásokkal rendelkeznek  Airbnb-n, Bookingon. Már 180.000.-Eurótól, ami havi átlag 3.000.- Euró hasznot hoz!
További részletes információkért kérem keressen az alábbi telefonszámon: +36 30 222 4054

Németországi ingatlanokba való befektetési lehetőségek.

Németországi beruházó által épített ingatlanokba tud befektetni, már havi 50€-tól, 6 éves futamidőtől, évi 4%-os garantált hozammal.
További részletes információkért kérem keressen az alábbi telefonszámon: +36 30 222 4054

Az ingatlanbefektetés:

Mekkora azaz összeg, amely a rendelkezésére áll a befektetéshez? Mi a célja az ingatlannal?

Az első, hogy tudja, milyen ingatlanokat keres. Ezt követően kell elkezdeni a piackutatást. Ez által képbe kerül az adott piaci szegmens tulajdonságai, és ki tudja szűrni a piaci árnál jobb és rosszabb ajánlatokat.

Többféle stratégia létezik:

Van, aki azért veszi az ingatlant, hogy felújítás, vagy átalakítás után gyorsan továbbadjon rajta, és van, aki hosszú távon a bérleti díjakból akar bevételt szerezni.
A stratégia kiválasztása ugyan olyan fontosságú, mint a befektetésre kiválasztott ingatlan megválasztása.

A kiválasztás, majd az ingatlan megvétele.

A kiválasztásnál fontos a megfelelő piackutatás, ez fogja meghatározni, hogy később mekkora lesz a hozama.
Sok olyan apróságra kell odafigyelni illetve meg kell találni a “jó vételeket”, amelyek az átlagnál magasabb hozammal rendelkeznek. Fontos figyelembe venni, hogy mindez több időt igényel. Kezdhetjük online, de a folyamat végén mindenképpen alapos vizsgálatnak kell alávetni az ingatlant. Ehhez szükséges a szakértelem, melyben cégünk 100%-ban a rendelkezésére tud állni amennyiben igényli mindezt.

Találja meg velünk a megfelelő ingatlant a befektetéshez!

TÉVHIT!! Nem a legolcsóbb ingatlan hozza a legnagyobb hozamot!! Nagyon sok ember felelőtlenül megvesz egy ingatlan, mely áron alul van, annak reményében, hogy rövid időn belül nagy haszonnal tudja továbbadni. Ilyen esetekben fordulhat elő, hogy az akkor jónak tűnő befektetéssel még is veszít az üzleten.  Ezért, ne féljen a felújítástól hiszen ezzel fektet a jövőjébe azaz Invest in your future.

Mi megvizsgáljuk az eladásra kínált hasonló ingatlanokat 

A kiválasztott területen érdemes első körben egy alapos piackutatást csinálni, cégünk erre vonatkozóan friss adatokkal rendelkezik, a mindig aktuális piachoz igazodva.
Ha ingatlan befektetéssel kapcsolatban bármilyen kérdése lenne, kérem keressen.

Fektessen velünk a jövőjébe, mutatjuk az utat!

Befektetésre ajánlott ingatlanok