+36 (30) 222 4054
1032 Budapest, Zápor utca 63.
info@cei-ingatlan.com

Hitel, csok, nok

Cégünk vállalja, INGYENES HITEL, és a CSOK vagy NOK ügyintézését.

MERT, MI A BANKOKAT MEGVERSENYEZTETJÜK ÖNÖKÉRT!

SZEMÉLYI KÖLCSÖN, INGATLAN FEDEZETT NÉLKÜL, 10 MILLIÓ Ft. ÉVI 7,5%-TÓL!

CSOK : –  2019-TŐL, MÁR 2 GYERMEK UTÁN IS JÁR 10 MILLIÓ Ft-OS KEDVEZMÉNYES KAMATTÁMOGATOTT HITELFELVÉTEL! A 3 GYERMEKESEKNEK PEDIG 15 MILLIÓRA EMELKEDETT EZ AZ ÖSSZEG!

Otthonteremtési, kamattámogatott lakáshitelek:

A hitel célja új, és akár használt lakás vásárlása, korszerűsítése.Támogatás akkor van az új lakásra felvett hitelnél, ha a telekár és ÁFA nélkül számított ár max. 30 millió forint alatt van. Használt lakás vásárlásánál a felső határ max. 20 millió forint,
korszerűsítés esetében pedig a beruházás költsége maximum 15 millió forint lehet. A bankok ajánlatai között jelentős eltérések tapasztalhatók, ezért javasoljuk, versenyeztesse a bankok ajánlatait hitelcentrumunk segítségével.

CSOK

Mi az a Családi Otthonteremtési Kedvezmény (CSOK)?

A Családi Otthonteremtési Kedvezmény 2015. július 1-től igényelhető az erre szerződött hitelintézeteknél. A kedvezményt 2016. év elején több ponton módosították, hogy még inkább segítse a családokat hozzájutni a megfelelő otthonhoz. A CSOK mértéke a meglévő (vagy vállalt) gyermekek számától függően akár 10 millió forint is lehet.

Csak olyan vér szerinti vagy örökbefogadott gyermek után igényelhető támogatás, aki nem töltötte be a 25. életévét, vagy már betöltötte a 25. életévét, de megváltozott munkaképességű. Meglévő gyermeknek számít a magzat vagy ikermagzat is a terhesség betöltött 12. hetét követően.

A 2015 előtti szocpolhoz hasonlóan a CSOK-nak sem feltétele a lakáshitel, de amennyiben szeretnéd kiegészíteni a lakástámogatás összegét, úgy az otthonteremtési kedvezmény lakáshitellel is kombinálható. Ilyenkor célszerű a CSOK-ot és a lakáshitelt ugyanannál a banknál intézni, amennyiben ez lehetséges, mert így a CSOK ügyintézése ingyenes.

CSOK, igényelje még ma!

Nok:

Hosszú távú előtakarékossági forma

Cél:a saját erőből történő otthonteremtés lehetőségeinek bővítése, az újonnan épült lakóingatlanok vásárlásának és a közösségi előtakarékosság elősegítése.

Hitel:

Miért bízza hitelének ügyintézését a Cégünkre?

 

Invest in your future – azaz fektessen a jövőjébe!  Igen ám, de hitelre is szükség van.  De mi alapján születik meg a döntés?  Össze tudjuk-e majd hasonlítani megfelelően, a különböző ajánlatokat? Kapunk-e segítséget? Válaszol valaki a kérdéseinkre? A dilemma nagyon sok!

Két lehetőség közül tudunk választani. Vagy közvetlenül a bankfiókban intézzük, vagy megbízunk ezzel egy kifejezetten erre szakosodott hitelközvetítőt. Mi szól az egyik vagy a másik mellett?

Abban az esetben, ha megbízol valakit jövedelem, fennálló hitelek, egyéb személyes paraméterek alapján elvégez egy előzetes minősítést, így időben megtudhatjuk, hogy meddig nyújtózkodhatunk. Ezáltal nem kell a bankokat végig járni, rengeteg energiát és időt tudunk megspórolni! Csupán a készhez kapott kalkulációkat kell kielemezni.

Az ügyintézés gyorsaságát és gördülékenységét a cégünk biztosítja, ingyenesen!

Kérje szakértőink véleményét, és tapasztalja meg, milyen az, amikor a bankok versenyeznek Önért!